931 888 705 Ext. 132 / 600 447 641 menjacole@gmail.com

Educació nutricional

El nostre objectiu en aquest aspecte és que cada menú que oferim sigui adequat per als comensals des d’un punt de vista energètic, equilibrat dietèticament, alhora que atractiu des d’un punt de vista gastronòmic i, d’altra banda, que el conjunt de tots els menús contribueixi a crear hàbits alimentaris correctes i adequats.

L’orientació de la nostra cuina és casolana i mediterrània.

Adaptem els menús a tota mena d’intoleràncies, al·lèrgies, problemes d’obesitat. També som respectuosos i adaptem menús per motius religiosos.


El departament de DIETÈTICA planifica mensualment els menús responent a les següents característiques

Productes de temporada

Aliments propis del país i comarcals

Dietèticament equilibrats

Econòmicament assequibles

      Cultura tradidional

Coneixement d’altres cultures


Seguretat i Equilibri Dietètic són la base dels nostres menús

N Centre d’Assessorament en Dietètica i Nutrició, revisa mensualment tots els menús per mantenir un correcte equilibri dietètic. D’altra banda, Calitec, laboratori especialitzat en fer anàlisis en la indústria agroalimentària, realitza els controls periòdics als aliments elaborats per Menjacole.

DN

 

Calitec-ow

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR