931 888 705 Ext. 132 / 600 447 641 menjacole@gmail.com

Com treballem

Menjacole és una empresa líder d’un grup constituït relativament fa poc, però la seva tradició pel que fa a la tasca en menjadors escolars educatius ve dels seus professionals que porten en aquesta activitat més de 30 anys.

Continuem amb el nostre afany i màxima preocupació pels aspectes educatius dels menjadors escolars i per donar un servei de qualitat alimentària a les escoles, oferint un bon treball professional.

Som un equip de persones preocupades per la millora diària i constant en tots els aspectes.

El nostre primer objectiu heretat és el de difondre un nou concepte d’entendre la restauració col·lectiva d’un menjador escolar com un servei, ampli i global en tots els sentits, i no només com una obligació per la necessitat existent.


Per aconseguir els nostres objectius ens organitzem en 5 departaments perfectament coordinats entre si.

Dep.  Educatiu i de Lleure

Aquest departament és l’encarregat de coordinar la tasca dels monitors / es, orientant la coordinadora en relació als següents temes.

 

  • Hàbits i coneixements alimentaris, higiènics i socials.
  • Reflexionar sobre la intervenció educativa del servei.
  • Innovar en les activitats educatives, de lleure i tallers.
  • Treballar coordinadament amb els òrgans col·legiats de l’escola i de les institucions que col·laboren en la gestió del menjador.

Dep.  Control de Qualitat

En contacte directe amb l’àrea d’alimentació té la funció de donar al client un servei eficaç i de seguretat en l’oferta de l’empresa.

 

  • Fixa els barems de quantitat i qualitat dels productes.
  • Investiga nous proveïdors, nous productes i nous serveis.
  • Porta un seguiment de les tasques operatives, qualitat del servei, coordinadores, educadors i personal de cuina.
  • Controla els aspectes de reglamentació higienicosanitària de les empreses proveïdores.

Dep. Administració i Gestió de Centres

S’implica en tot el que fa referència als aspectes alimentaris i d’higiene.

 

  • Dissenya els plans de menú, tenint en compte els diferents criteris nutricionals i estacionals
  • Supervisa els aspectes d’higiene de les cuines, magatzems i material.
  • Elabora un pla de seguiment amb el personal de cuina i servei.
  • Recull els suggeriments i mancances en relació al menjar.
  • Col·labora amb els departaments de Dietètica i Nutrició i Control de Qualitat.

Dep.  Formació i Assessorament

Coordina, proposa i recull aspectes i demandes d’altres departaments per dissenyar programes adequats a la millora i qualitat del lloc de treball, atenent a la formació i el reciclatge.

 

  • Imparteix cursos per a educadors de menjadors escolars.
  • Imparteix cursos per coordinadores de menjadors escolars.
  • Imparteix cursos per al personal de cuina i transport.
  • Assessora en qüestions de concepció i disseny del servei.

Dep. Dietètica i Nutrició

Proposa els aspectes que més incidència tenen en l’elaboració, producció, servei i recollida del menjar.

 

  • Porta el control quantitatiu dels ingredients.
  • Innova i proposa plats en la dieta i en la seva presentació al comensal.
  • Es coordina amb el Departament de Compres.
  • Investiga en les arrels de la cuina mediterrània.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR